免费咨询热线:

4006408558
首页 > 新闻动态>AEAS考试辅导:数学真题

AEAS考试辅导:数学真题

2020-03-13 18:55:20

AEAS考试的数学部分因为涉及英语词汇,这对习惯了用中文学数学考数学的同学们来说虽然题目没有多难,但苦于词汇、句型读不懂而不会做题。这里在文末小编附上常见的数学符号及其英文,希望各位参加考试的同学都能牢记在心,取得优异的AEAS考试成绩~

今天留学生辅导老师给大家分享几道AEAS的数学题,同学们可以简单解答一下,需要AEAS数学辅导可以联系我们哦~

AEAS考试辅导:数学真题

1. What will it cost to carpet a room with indoor/outdoor carpet if the room is 10 feet wide and 12 feet long? The carpet costs 1

2.51 per square yard.

A. $166.80

B. $175.90

C. $184.30

D. $189.90

E. $192.20

2. If the perimeter of a rectangular house is 44 yards, and the length is 36 feet, what is the width of the house?

A. 10 yards

B. 18 yards

C. 28 feet

D. 32 feet

E. 36 yards

3. What is the volume of the following cylinder?

A. 210.91

B. 226.20

C. 75.36

D. 904.32

E. 28.26

4. What is the volume of a cube whose width is 5 inches?

A. 15 cubic inches

B. 25 cubic inches

C. 64 cubic inches

D. 100 cubic inches

E. 125 cubic inches

5. Sally has three pieces of material. The first piece is 1 yd. 2 ft. 6 in. long, the second piece is 2 yd. 1 ft. 5 in long, and the third piece is 4 yd. 2ft.8in long. How much material does Sally have?

A. 7 yd. 1 ft. 8 in.

B. 8 yd. 4 ft. 4 in.

C. 8 yd. 11 in.

D. 9 yd. 7 in.

E. 10 yd.

6. A can´s diameter is 3 inches, and its height is 8 inches. What is the volume of the can?

A. 50.30

B. 56.55

C. 75.68

D. 113.04

E. 226.08

7.If the area of a square flowerbed is 16 square feet, then how many feet is the perimeter of the flo werbed?

A. 4

B. 12

C. 16

D. 20

E. 24

8.Of the following units which would be more likely used to measure the amount of water in a bat htub?

A. kilograms

B. liters

C. milliliters

D. centigrams

E. volts

9. If a match box is 0.17 feet long, what is its length in inches the most closely comparable to the following?

A. 5 1/16 inch highlighter

B. 3 1/8 inch jewelry box

C. 2 3/4 inch lipstick

D. 2 3/16 inch staple remover

E. 4 1/2 inch calculator

10. What is the cost in dollars to steam clean a room W yards wide and L yards long it the steam cleaners charge 10 cents per square foot?

A. 0.9WL

B. 0.3WL

C. 0.1WL

D. 9WL

E. 3WL

KEYS:1. (A) 2. (A) 3. (B) 4. (E) 5. (D) 6. (B) 7. (C) 8. (B) 9. (D) 10. (A)

1. How many cubed pieces of fudge that are 3 inches on an edge can be packed into a Christmas tin that is 9 inches deep by 12 inches wide by 8 inches high with the lid still being able to be closed?

A. 18

B. 24

C. 32

D. 36

E. 43

2. Sarah is twice as old as her youngest brother. If the difference between their ages is 15 years. How old is her youngest brother?

A. 10

B. 15

C. 20

D. 25

E. 30

3. Which of the following fractions is equal to 5/6?

A. 20/30

B. 15/24

C. 25/30

D. 40/54

E. 2/7

4. What will it cost to tile a kitchen floor that is 12 feet wide by 20 feet long if the tile cost $8.91 per square yard?

A. $224.51

B. $237.60

C. $246.55

D. $271.38

E. $282.32

5. In a writing competition, the first place winner receives 1/2 of the prize money. The second runner up receives 1/2 of what the winner won. What was the total amount of prize money distributed if the winner receives $6,000?

A. $6,000

B. $8,500

C. $12,000

D. $15,000

E. $18,500

6. You are lying 120 ft away from a tree that is 50 feet tall. You look up at the top of the tree. Approximately how far is your hear from the top of the tree in a straight line?

A. 50 feet

B. 75 feet

C. 120 feet

D. 130 feet

E. 150 feet

7. A cyclist bikes x distance at 10 miles per hour and returns over the same path at 8 miles per hour.

What is the cyclist’s average rate for the round trip in miles per hour?

A. 8.1

B. 8.3

C. 8.6

D. 8.9

E. 9.0

8. If edging cost $2.32 per 12-inch stone, and you want a double layer of edging around your flower bed that is 6 yards by 1 yard. How much will edging you flower bed cost?

A. $32.48

B. $64.96

C. $97.44

D. $129.92

E. $194.88

9. If 3x=6x-15 then x + 8=

A. 5

B. 10

C. 11

D. 12

E. 13

10. The number of milliliters in 1 liter is

A. 10,000

B. 1,000

C. 0.1

D. 0.01

E. 0.001

Answer Key 1. (B) 2. (B) 3. (C) 4. (B) 5. (C) 6. (D) 7. (D) 8. (E) 9. (E) 10. (B)

5%的澳大利亚顶一流私校要求学生提供AEAS成绩,以衡量学生是否有能力进入澳大利亚课堂学习,是 受众面最广的中学入学考试,需要AEAS考试辅导的同学可以联系我们哦~

各位亲爱的同学,若想咨询留学生课业辅导、论文辅导、考前冲刺、作业讲解、国际课程、Essay写作指导等问题,马上添加资深课程辅导老师微信:kaoersi
考而思教育-国内首家留学生学术辅导平台,专注留学生GPA提升11年!点击在线咨询》》
顶级师资 | 一对一在线辅导 | 双语授课 | 同步海外院校课件 | 24H无时差授课 | 全程跟踪。马上添加资深课程辅导老师微信:kaoersi




推荐阅读


拨打电话:400-640-8558